lakatos richardbalra karacsonyi krisztianjobbra

Tucatnyi éremig meg sem álltak a hegyvidéki harcosok

Jól teljesítettek a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia kempósai a XII. Felcsút Kupa Nemzetközi Kempo Bajnokságon. A szombati rendezvényen elindult öt versenyző tizenkét medáliát gyűjtött.

Esztergom után Felcsúton is remekelt Kockás Dávid és Lacza Ábel. Mindkét utánpótláskorú kempoka aranyérmes lett submission és semi kempo kategóriában. Ezen kívül Kockás fullban, Lacza kumitében tudott még nyerni. Ez 100%-os mérleget jelent, vagyis amiben neveztek, ott a végső győzelmet is megszerezték a XII. Felcsút Kupán.

lacza abelbalra

Rajtuk kívül a Karácsonyi-testvérek örülhettek még arany színű medáliának. Dávid a junioroknál submissionben, Krisztián a felnőtteknél semi kempóban nyerte meg a tornát. Előbbi a felnőttek mezőnyében is elindult submissionben, ahol ezüstérmes lett, míg ugyanebben a kategóriában Krisztián harmadik helyen végzett.

karacsonyi davidelöl

Lakatos Richárd két érmet tudott bezsebelni Felcsúton: semi kempóban egy ezüstérem, submission versenyszámban pedig egy bronzérem jött össze a hegyvidéki harcosnak.

A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia Kempo Szakosztályának öt részvevője összesen tizenkét érmet gyűjtött, amivel az egy híján húsz induló klubból a hatodik pozíciót érte le.

kockás davidszemben

A Felcsút Kupa végeredménye (1-6. hely):
1. Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE
2. Újfehértói Kempo HSE
3. Fighting Kempo
4. SZTE EHÖK SE
5. Bicskei Harcosok Kempo HSE
6. Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia