Sportágaink

Kick-box

A kick-box az 1970-es évek közepe táján alakult ki, elsősorban az Egyesült Államokban és valamivel később Nyugat-Európában. Alapítói az amerikai Mike Anderson és a német Georg Brückner voltak. A kick-box első elnevezése sportkarate, majd all-style sportkarate volt, később egységesen a kick-box elnevezés használata vált elfogadottá.

Sinawali Kali

Kifejezetten az alapoktól induló tréningek, a bot, dupla bot, kés használatának, és ezek ellen történő védekezés elsajátítására és gyakorlására nyílik lehetőség az első időszakban.

Az edzések anyagát Sifu Juhász Zoltán Kali Concept rendszere, és Tuhon William McGrath által oktatott Pekiti-tirsia Kali technikái képezik.

Az edzéseken kényelmes edzőruhában célszerű megjelenni, lehetőség szerint a gyakorláshoz botokat és gyakorlókést érdemes hozni, bár ezek korlátozott számban rendelkezésre állnak a felszereléssel még nem rendelkezők részére.

Ökölvívás

A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia ökölvívó tréningjeit Nagy „Csonttörő” János irányítja. A profi világbajnok bokszoló ezúttal a Hegyvidék és környékén élőknek kíván segíteni az ökölvívás alapjainak elsajátításában. A Nemzetközi Boksztanács (IBC) nagypehelysúlyú világbajnokának munkáját Nagy-Szabó Juli segíti.

Kempo

A kempo harcművészetet a szakemberek többsége a legkomplexebb sportágnak tartja. Ennek oka abban rejlik, hogy egy kempósnak jól kell használnia a kezeit az ütéseknél, a lábait a rúgásoknál, továbbá a földharcban is muszáj megállni a helyét. A kempo oktatását a Magyar Kempo Szövetség elnöke, Lacza Ádám Illés tartja.

Brazil jiu-jitsu

2016. szeptemberében indítottuk el a brazil jiu-jitsu oktatását a akadémiánkon. Keddi és csütörtöki napokon, délután 3 és 4 óra között zajlanak az edzések, gyerekek részére. A foglalkozásokat Varga Levente vezeti.

logo nobg2

Támogassa egyesületünket adója 1%-ával!

ADÓSZÁMUNK:
18213070-1-43

1percent

Nézd Te is a Kempómagazint!

Támogatóink

Partnereink

Médiapartnereink