181006-ujfeherto-lacza2

Tizennégyszer álltak dobogóra a hegyvidéki kempósok

Tizenegy arany- és három ezüstérem volt a termése a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia Kempo Szakosztályának az országos bajnokság soros állomásán. Ódor Lili egymaga hét dobogós helyezést ért el Újfehértón.

A közelgő Európa-bajnokságra való felkészülés jegyében léptek tatamira a magyar, köztük a hegyvidéki kempókák a IV. Izsó Mihály Emlékverseny, Újfehértó Kempo Kupán az elmúlt hétvégén. A tizenkettedik kerületi klubot három válogatott harcművész, Ódor Lili, Ódor Erik és Lacza Ábel képviselte. Mindhárom akadémista legalább három versenyszámban nyert a kelet-magyarországi tornán, amely egyben a Magyar Kempo Szövetség országos bajnoki fordulója is volt.

181006-ujfeherto-prominens2

Eredmények:
Ódor Lili 1. hely önvédelem, semi kempo, knock down, submission, full kempo, 2. hely kata, fegyveres kata
Ódor Erik 1. hely kata, fegyveres kata, önvédelem
Lacza Ábel 1. hely semi kempo, submission, full kempo, 2. hely knock down

A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia a csapatverseny első harmadában végzett, szám szerint a hatodik pozícióban.

A csapatverseny végeredménye (1-6. hely):
1. Újfehértói Kempo HSE
2. Firewolf
3. Herceghalmi Kempo Dojo SE
4. P.D.M. Gym
5. MyGym SE
6. Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia

181006-ujfeherto-hhka2

A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia sportolói hamarosan újra tatamira lépnek. Az újfehértói magyar bajnoki fordulót követően október 25-27. között a bukaresti Európa-bajnokságon bizonyíthatnak. Az utazók között van Ódor Lili és testvére, Erik, valamint Lacza Ábel és Karácsonyi Krisztián. Kiemelendő, hogy Lili, Erik és Ábel is címvédőként lép tatamira Romániában, így megvédheti a tavaly megszerzett elsőségét.