Rajzpályázat: kempo világbajnok leszek!

A Magyar Kempo Szövetség rajzpályázatot hirdet az áprilisban rendezendő budapesti világbajnokság apropóján. A kempo világbajnok leszek címet viselő versenyre 2014. január 6-tól lehet nevezni.

A 2014. április 24-26. között, a budapesti MOM Sport Uszoda és Sportközpontban tartandó XI. IKF Kempo Világbajnokság népszerűsítése a célja annak a rajzpályázatnak, melyet a Magyar Kempo Szövetség hívott életre. A szervezet azt szeretné, ha minél több sportkedvelő fantáziáját mozgatná meg az a gondolat, hogy milyen érzés lehet kempo világbajnoknak lenni.

 

Az ötletgazda három korosztályban, 6-10, 11-18, és 18 év felettiek kategóriájában hirdeti meg a versengést. A rajzokat 2014. február 28-ig lehet eljuttatni azpresident@hungariankempo.hu e-mail címre, vagy személyesen leadni a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián (Budapest XII. kerület, Csaba utca 7/a). 2014. március 1. és április 20. között valamennyi alkotás megjelenik a szövetség hivatalos web- és Facebook-oldalán, amelyekre előbbi dátumtól szavazni is lehet majd.

A legtöbb voksot kapó alkotásokat az idei világbajnokság résztvevői is megcsodálhatják a vb helyszínén, az első három helyezett ráadásul értékes nyereményben is részesül. A Magyar Kempo Szövetség vezetői pedig az egyik rajzot különdíjjal is jutalmazzák. A legjobbaknak prominens személyek adják át a díjakat a világbajnokságon!