IMG 0254

Parádés hegyvidéki szereplés a kempo ob-n

Tizennyolc érmet gyűjtöttek a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia növendékei a III. Izsó Mihály Emlékverseny, Újfehértói Kempo Kupán. A szombati verseny az országos bajnokság soros fordulója volt.

A legfényesebb színű éremből összesen tizennégyet akasztottak hegyvidéki kempoka nyakába a kelet-magyarországi tornán. A Felcsútról átigazolt Ódor-testvérek közül Erik egymaga négy elsőséggel zárt, miután submission, semi, light és full kontakt kategóriában sem talált legyőzőre. Testvére, Lili teljesítménye három aranyat ért: submission, semi és light versenyszámban nyert. Ugyancsak háromszor állhatott fel a dobogó tetejére Lacza Ábel, aki submission, light és full kontakt-ban győzött, emellett pedig második helyen zárt semi kontakt kategóriában. A triplázók sora ezzel még nem ért véget, hiszen Szilárdi Olivér is három aranyérmet zsebelt be a semi, a full, továbbá a submission kategóriában aratott sikerével. Siklósi-Kovács Lázár submission versenyszámban első, lightban második, semiben pedig harmadik lett. A sort Komlenecz Roland zárta egy a light kategóriában elért bronzéremmel.

 D752654

Az akadémia a tizennyolc résztvevő csapat közül az ötödik pozíciót szerezte meg.

Lacza Ádám Illés, a HHKA Kempo Szakosztályának vezetője rendkívül elégedett volt a tanítványai produktumával, hozzátéve, hogy a szervezők egy nagyon színvonalas versenyt hoztak össze ebben az esztendőben is, így ideális lehetőség adódott a közelgő Európa-bajnokság előtti formába kerülésre.

A 2017. évi IKF Kempo Európa-bajnokságnak október 27-29. között Románia fővárosa, Bukarest lesz a házigazdája, amelyen az akadémia versenyzői közül Lacza Ábel, Ódor Erik és Ódor Lili lesz érdekelt.