Önvédelem? Akkor krav maga a hegyvidéki akadémián!

Újabb sporttal bővül a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia edzéskínálata. Június közepétől már krav maga tréningekre is lehet jelentkezni.

Krav maga? Sokan kérdezhetik, hogy mi is ez valójában. Nos, nem más, mint egy önvédelmi rendszer, melynek elsajátításával nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat. A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián június 11-től kezdődnek a krav maga tréningek. Elsősorban azoknak ajánljuk a krav magát, akik egy sallangoktól mentes, logikus önvédelmi stílust szeretnének megtanulni. Tréningjeinken a különféle taktikai elemek gyakorlása mellett nagy hangsúlyt kap az általános erőnlétfejlesztés is.

 

A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián jelenleg ökölvívás, kempo, judo, MMA, kettlebell, valamint az újonnan induló krav maga képzések várják a sportolni vágyókat.

A krav maga tréningekről részletes információk a +36 20 339 9018-as telefonszámon, az info@hegyvidekharcosai.hu e-mail címen, vagy személyesen, a Budapest XII. kerület (Hegyvidék), Csaba utca 7/A szám alatt kaphatóak.