mma hhka csoportkep

MMA-világbajnok edzette a hegyvidéki harcosokat

Klasszis sportoló tartott tréninget a nemrég nyílt Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián: a néhány hete profi MMA világbajnoki címet nyert Végh „Pumukli” Attila a budai sportlétesítmény sportigazgatójának meghívására érkezett Magyarországra.

A felvidéki származású, kempós múlttal rendelkező Végh „Pumukli” Attila a világ második legerősebb MMA szervezete, a Bellator profi világbajnoka lett néhány héttel ezelőtt. A rendkívül képzett, 27 éves harcos Lacza Ádám Illés, a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia sportigazgatójának meghívására érkezett Budapestre, hogy bemutató edzést tartson a helyieknek.

 

„Örülök, hogy itt lehetek, nagyon fogékonyak a srácok. Látszik rajtuk, hogy komolyan veszik az edzésmunkát. Ahhoz, hogy ők is sikeres MMA-harcosok legyenek, nagyon sokat kell edzeniük, de legalább ennyire fontos az alázat és a kitartás is.” – mondta a tréning befejeztével a friss világbajnok Végh.

vegh-edzes-kozben

„A bemutató remekül sikerült, valamennyi résztvevő jó diákként figyelte Attila minden egyes megmozdulását, szakmai tanácsát. Ő igazi példakép a fiatalok számára, örülök, hogy igent mondott az invitálásomra ” – nyilatkozta Lacza Ádám Illés, a HHKA sportigazgatója.

vegh attila es lacza adam illes

Végh „Pumukli” Attila jó eséllyel pályázik arra, hogy bemutatkozzon az UFC-ben – a világ legismertebb MMA szervezete -, most ennek megvalósításán dolgoznak a menedzserek.