magyar csapat

Hegyvidéki érmek a cseh bajnokságon

Három érem, köztük egy-egy arany-, ezüst- és bronzmedália volt a termése a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia kempósainak a Csehországban tartott ISA Sport Ju-Jutsu Openen.

A magyar kempósport utánpótlásának egyik legkiemelkedőbb alakja, Lacza Ábel megnyerte -40 kg-os kategóriáját a csehországi Kolinban rendezett ISA Sport Ju-Jutsu Openen, a hétvégén. A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia négyfős különítményéből Karácsonyi Krisztián ezüstérmes helyen zárt a junior -77 kilogrammos súlycsoportban. A magyar együttes bronzérmét Megyeri Benjámin szállította, aki a -69 kg-osok mezőnyében állhatott fel a dobogó harmadik fokára. Lakatos Richárd ugyancsak ebben a súlycsoportban negyedik lett.

lacza abelkozepen

karacsonyi krisztian balra

megyeri benjaminbalra

lakatos richardbalra

„Ügyesek voltak a srácok ezen a hétvégén. Egy más szabályrendszerben próbáltak szerencsét, és cseppet sem vallottak szégyent. Négy tanítványomból hárman is éremmel térhetnek haza, ráadásul a fiam meg is nyerte a kategóriáját, ami külön öröm számomra.” – értékelt Lacza Ádám Illés, a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia Kempo Szakosztályának vezetője.

chech open

A HHKA sportolói legközelebb a magyar bajnokság 2. fordulójában, a Felcsút Kupán lépnek tatamira, június 14-én.