hhka

Bronzérmes lett a hegyvidéki akadémia

A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia részvételével rendezték meg az I. Kempo Grand Prix-t Magyarországon. A pénzdíjas harcművészeti viadalnak a MOM Sport Uszoda és Sportközpont adott otthont.

A XII. kerületi HHKA-t hat kempóka képviselte a SportFest keretében lezajlott eseményen, vasárnap. A legjobb helyezéseknek Lacza Ábel örülhetett: submission, semi contact és kempo kumite versenyszámokban sem tudták legyőzni a fiatal harcost. Csapattársai, Kockás Dávid és Karácsonyi Krisztián két-két elsőségével szintén remekeltek. Előbbi sportoló semi és full contact, utóbbi submission és full contact kategóriában nyert.

karacsonyi krisztian

Megyeri Szabina az ezüstérmei számát gyarapította az I. Kempo Grand Prix-n. Semi és full contact, továbbá submission számban végzett másodikként. Barna József full contact-ban ezüst, Sztyéhlik Richárd pedig semi contact-ban örülhetett bronz színű medáliának.

A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia versenyzői összesen tizenkét érmet gyűjtötekt, aminek köszönhetően a csapatverseny harmadik helyén végeztek.

megyeri szabina

“Elégedett vagyok, mert mindenki hozta a formáját ezen a rendhagyó, ám remélhetően hagyományt teremtő eseményen. Úgy tűnik, még idén lesz folytatása a Kempo GP-nek, mert nagy az érdeklődés iránta, ráadásul nem csak itthonról, hanem külföldről is.” – értékelt Lacza Ádám Illés, a HHKA kempo szakosztályvezetője, egyben a szervező Magyar Kempo Szövetség elnöke.

lacza abel

Az I. Kempo Grand Prix végeredménye (1-6. hely):
1. Csepeli Pitbullok
2. Újfehértói Kempo HSE
3. HEGYVIDÉK HARCOSAI KÜZDŐSPORT AKADÉMIA
4. Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE
5. Firewolf
6. Fighting Kempo Esztergom-Kertváros

A torna legeredményesebb fiú harcművésze Lacza Ábel lett százszázalékos teljesítményének (is) köszönhetően.