marius vizer lacza adam kempo vb archiv

A Magyar Kempo Szövetség képviseli hazánkat a minszki MMA-vb-n

Részt vesz a fehéroroszországi Minszkben rendezendő MMA világbajnokságon a Magyar Kempo Szövetség. A vegyes harcművészeti világszervezet felkérésére utazik a vb-helyszínre a honi delegáció.

A World MMA Association (MMA Világszövetség) felkérte a Magyar Kempo Szövetséget a közelmúltban, hogy legyen a hazai képviselője a nemzetközi szervezetnek. A jelenleg több mint negyven tagországgal rendelkező WMMAA e hét csütörtökön és pénteken tartja a felnőtt világbajnokságát a fehéroroszországi Minszkben. Az eseményen részt vesz Varga Péter többszörös profi MMA és K-1-bajnok, akit a napokban kértek fel a Magyar Kempo Szövetség MMA Szakág-vezetőjének. Lacza Ádám Illés, az MKSZ elnöke szintén ott lesz a világversenyen, hogy egyeztessen a szervezőkkel.
A tornán hat súlycsoportban mérik össze tudásukat a földkerekség legjobb felnőtt versenyzői. Csütörtökön a selejtezők és az elődöntők, pénteken a döntők lesznek programon. A World MMA Association szoros kapcsolatot ápol a SportAccorddal, a nem olimpiai sportágakat tömörítő szervezettel. Utóbbinak Marius Vizer, a Nemzetközi Judo Szövetség elnöke a vezetője.