Sportágaink
Ökölvívás

okolvivasA Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia ökölvívó tréningjeit Nagy "Csonttörő" János profi világbajnok bokszoló irányítja. A Budajenő Ökölvívó Klub vezetőedzője ezúttal a Hegyvidék és környékén élőknek kíván segíteni az ökölvívás alapjainak elsajátításában. A Nemzetközi Boksztanács (IBC) nagypehelysúlyú világbajnokának munkáját Régi Dániel segíti.

 

Bővebben...
 
Vale Tudo MMA

A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián a Vale Tudo MMA (Mixed Martial Arts, azaz vegyes harcművészetek) szerelmesei is megtalálják számításukat. Sényei László profi magyar MMA versenyző várja a rendkívül népszerű szabályrendszer iránt érdeklődőket hetente több alkalommal is.

Bővebben...
 
Kettlebell

kettlebellA kettlebell edzéseket Rajcsányi Gergő és Herédi Ákos tartja a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián. A lányok és fiúk kondícionális fejlesztésére egyaránt alkalmas, egyre népszerűbb sport remek fizikai állapotba varázsolja a tréningek résztvevőit.

 

Bővebben...
 
Krav maga

kravmagaKrav Maga? Sokan kérdezhetik, hogy mi is ez valójában. Nos, nem más, mint egy önvédelmi rendszer, melynek elsajátításával nagyobb biztonságban érezheti magát az ember egy sötét sikátorban. Elsősorban azoknak ajánljuk a krav magát, akik egy sallangoktól mentes, logikus önvédelmi stílust szeretnének megtanulni.

Bővebben...
 
Kempo

kempo2

A kempo harcművészetet a szakemberek többsége a legkomplexebb sportágnak tartja. Ennek oka abban rejlik, hogy egy kempósnak jól kell használnia a kezeit az ütéseknél, a lábait a rúgásoknál, továbbá a földharcban is muszáj megállni a helyét.  A kempo oktatását a Magyar Kempo Szövetség elnöke, Lacza Ádám Illés tartja.

 

Bővebben...
 
Brazil jiu-jitsu

14184433 1396068533740026 7843262353457011528 n2016. szeptemberében indítottuk el a brazil jiu-jitsu oktatását a akadémiánkon. Keddi és csütörtöki napokon, délután 3 és 4 óra között zajlanak az edzések, gyerekek részére. A foglalkozásokat Varga Levente vezeti.

 

 

Bővebben...
 
Goju Ryu Karate

goju ryu karateA nevem Páger Pál Attila. Karatéval 1989-ben kezdtem foglalkozni, és abban a szerencsében volt részem, hogy már fiatalon olyan stílusra találtam rá, melyet megszakítás nélkül, huszonöt éve gyakorlok. Tanítani huszonhárom éve kezdtem. Mottóm: „mindent a Goju-ryu karaténak köszönhetek, amit az életben elértem".

Célom, hogy minél több emberrel megismertessem a Goju-ryu karatét, ezt a tradicionális harcművészeti irányzatot. Véleményem szerint aki karatét tanul, nem csak a testét edzi meg, hanem a lelkét is, ami a mai rohanó, stresszes világban nélkülözhetetlen tényező. Ahogy a római szállóige is tartja, „mens sana in corpore sano – ép testben, ép lélek".

Bővebben...
 


 

Támogassa egyesületünket adója 1%-ával!

ADÓSZÁMUNK: 18213070-1-43

1percent